Welke crypto kopen?

Bitcoin is na een enorme stijging tot bijna 20.000 dollar weer sterk gedaald tot 12.000 dollar. Deze daling vond plaats in slechts 2 dagen na een stijging van enkele weken. Door deze hoge volatiliteit en prijsschommelingen is er veel geld verdienen met het traden van bitcoin

Zelf ben ik een investeerder in verschillende altcoins en houd ik deze langere tijd vast aangezien dit mij meer rust bezorgd en ik zo geen grote prijsstijgingen mis na het net overstappen van altcoin. Maar het daytraden van coins kan zeker met cryptocurrency voor enorme winsten zorgen door de prijsschommelingen van tientalle procenten per dag. 

Hoe koop ik altcoins?

Veel mensen zijn zich nog niet erg bekend met hoe de cryptocurrency wereld in elkaar steekt en lezen er pas sinds enkele weken over in het nieuws, internet of social media. Hier worden echter alleen vaak de winsten of verliezen besproken en niet hoe bitcoin nou precies werkt of wat cryptocurrency zijn. De beste manier om hier achter te komen is op internet hier veel verschillende artikelen over te lezen. Aangezien cryptocurrency nog erg nieuws is, is vrijwel alle informatie hierover op internet beschikbaar. Websites als copytrader waarop de bovenstaande blogs zijn te vinden geven uitleg hoe deze gekocht kunnen worden, wat cryptocurrency inhouden en hoe ze werken. Het is belangrijk dit te weten voor te investeren. Wanneer er geïnvesteerd wordt moet er van tevoren goed onderzoek worden gedaan om zo te weten waarin geïnvesteerd wordt! Er zijn namelijk erg veel verschillende soorten cryptocurrency die allemaal verschillende doeleinden hebben!