Voordelige rolsteigers voor de echte doe-het-zelver

Ben je een echte doe-het-zelver en klus je graag? Dan heb je natuurlijk een goede, stabiele en veilige rolsteiger nodig. Een rolsteiger van de Basic-Line van ASC is dan ook een echte aanrader. De steigers uit deze lijn zijn speciaal ontwikkeld voor de echte doe-het-zelvers. Je kunt hiermee heel eenvoudig een muur schilderen, je gevel opknappen of een raam vervangen. Je vindt deze rolsteigers in de webshop van Rolsteiger.net.

 

De Basic-Line rolsteigers die je in onze webwinkel vindt, zijn enkel geschikt voor de echte doe-het-zelvers. Deze steigers mogen dus niet worden gebruikt in de bouw- en verhuursector.

 

Voordelige rolsteigers

Ook al zijn de Basic-Line rolsteigers van ASC voordeliger dan steigers voor professioneel gebruik, toch leveren deze rolsteigers absoluut niet in op de kwaliteit. De steigers hebben een wanddikte van 1.6 mm met een hoogwaardige legering en bestaan enkel uit echte kwaliteitsonderdelen.

 

Verschillende hoogtes

In de webshop zijn er verschillende hoogtes verkrijgbaar van de rolsteigers uit de Basic-line. Deze gaan tot een werkhoogte van 10.3 meter. Je kunt onder meer kiezen uit een rolsteiger met een werkhoogte van 4.3 m, 6.3 m, 8.2 m en 10.3 m.

 

Eén maatvoering

Een groot pluspunt van de Basic-Line rolsteigers is dat alle onderdelen in één maatvoering leverbaar zijn. Hierdoor is het dus mogelijk om je nieuw gekocht rolsteiger verder uit te breiden. Je kunt deze dus ook jarenlang blijven gebruiken voor tal van werkzaamheden in en om het huis.

 

Basic-Line rolsteiger bestellen?

Wil je een Basic-Line rolsteiger bestellen in de webshop? Dan kun je dit heel makkelijk doen door een van de rolsteigers te selecteren en in het winkelwagentje te plaatsen. Rolsteiger.net biedt je altijd een veilige betaalmogelijkheid. Zo kun je je bestelling onder meer betalen via iDeal of PayPal. Verder kun je de nieuw gekochte rolsteiger ook betalen bij levering. Als servicegericht bedrijf streven wij ernaar om je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bij je thuis af te leveren. Je kunt dus snel aan het werk op je nieuwe, comfortabele en veilige rolsteiger.